NKT FASTENERS

– HÅNDVÆRKERENS FAVORIT GENNEM GENERATIONER

NKT Fasteners er det suverænt mest udbredte og anerkendte mærke i Danmark, når det drejer sig om produkter til fastgørelse.

Generationer af håndværkere og seriøse gør det selv-folk har sat deres lid til den høje kvalitet, der siden grundlæggelsen af Trådværket i Middelfart i 1899 har været kendetegnende for ethvert produkt i de kendte blå emballager fra NKT Fasteners.

Den afgørende detalje

Fastgørelse handler nemlig om tillid. Produkterne virker simple, men de er en så essentiel del af ethvert byggeri, at kvalitet og pålidelighed er helt afgørende for resultatet. Dét ved enhver dygtig håndværker, og derfor vælger han de produkter til fastgørelse, som har bevist deres værdi gennem årtier. Og NKT Fasteners er nok det mærke, der holder sammen på flest bygninger i Danmark.

 

Skruer og bolte til proffen

Til både den professionelle håndværker og industriel brug tilbyder vi et stort sortiment af skruer og bolte og utallige andre produkter til fastgørelse. Udvalget dækker langt de fleste behov, og kvaliteten er altid i top. Det er derfor, at så mange professionelle pr. automatik lægger vejen forbi de blå hylder, når kurven skal fyldes med fastgørelsesprodukter.

 

Men også til gør det selv-folket

Også private kender NKT Fasteners. I hvert fald dem, der ved, at man ligeså godt kan vælge kvalitet første gang i stedet for at skulle lave tingene om senere.

Her på siden kan du blive klogere på udvalgte NKT-produkter. Måske er der et produkt, der løser din opgave endnu bedre end det, du bruger nu?