SPIT

– et stærkt program til stål, beton og gips

Spit er mærket til dig, der arbejder professionelt med byggeopgaver i stål, beton og gips. I vores sortiment finder du fastgørelsesværktøjer og -produkter af højeste kvalitet: Kemiske og mekaniske ankre til fastgørelse, gas- og krudtdrevet skudmontage, boring, mejsling og diamantteknik.

Verdensmestre i fastgørelse

Spit blev etableret af en opfindsom fransk ingeniør, der som den første så mulighederne i at anvende krudtdrevne værktøjer til stål og beton. Den første krudtdrevne sømpistol kom på markedet i 1951, og lige siden har SPIT været førende på området. I dag vælger kvalitetsbevidste håndværkere over hele verden de kendte orange værktøjer, når kun det bedste er godt nok.

Spit er en del af ITW-koncernen, og derfor er det hos os, du finder de ypperste kvalitetsprodukter til fastgørelse i stål, beton og gips.

 

Effektivitet, sikkerhed, komfort

Ethvert værktøj fra Spit har tre formål. Det skal spare tid, forbedre sikkerheden og forøge komforten for dig som håndværker.

Der er altid mulighed for at blive en tand bedre, og derfor arbejder Spits udviklingsafdeling hele tiden på nye ideer til forbedringer. Det betyder, at programmet hvert år opdateres med nye, innovative produkter, der ikke bare kan spare dig tid og penge, men som også hjælper dig med at passe på dine arme, skuldre og ryg, mens du arbejder.