Hem

Paslode

– altid først med nytænkning af skudpistoler til træ

Paslode er en af verdens største og mest innovative producenter af produkter til fastgørelse i træ. Ikke mindst de slangefri fastgørelsesværktøjer som søm-, stift-, dykker- og klammepistoler er kendt af de fleste professionelle håndværkere.

Paslode blev etableret 1935 i USA og er i dag en central del af ITW-koncernen. Virksomheden har altid været på forkant med udviklingen og har opfundet mange af de teknologier, som i dag er standard i byggebranchen.

 

Paslode er først med det nye

I 1959 udviklede virksomhedens opfindsomme ingeniører og værktøjskonstruktører verdens første trykluftsværktøj – en klammepistol. Det blev startskuddet til en revolution, der lettede arbejdsbyrden og øgede produktiviteten markant for håndværkere over hele verden, og som har bredt sig til en lang række værktøjer.

Næste skridt var at gøre håndværkeren fri af ledninger. Verdens første slangefri sømpistol blev lanceret af Paslode i 1980’erne, og også dén teknologi har siden gjort en stor forskel for håndværkere i alle verdensdele. I dag er Paslode fortsat i førersædet med markedets eneste slange- og ledningsfri tromlesømpistoler, og det revolutionerende Ci system, der automatisk regulerer gasdoseringen i forhold til temperaturforholdene.

 

Et stort sortiment af produkter til fastgørelse i træ

Som nævnt er Paslode ejet af ITW, og derfor er det hos os, du finder de bedste, mest pålidelige og mest innovative løsninger til fastgørelse. Vi tilbyder gas- og trykluftdrevne værktøjer, dertilhørende forbrugsvarer og kompressorer, samt et af markedets største, mest komplette sortimenter af bygningsbeslag.