Brands

Brands

Paslode

– altid først med nytænkning af skudpistoler til træ


Paslode er en af verdens største og mest innovative producenter af produkter til fastgørelse i træ. Ikke mindst de slangefri fastgørelsesværktøjer som søm-, stift-, dykker- og klammepistoler er kendt af de fleste professionelle håndværkere.

Paslode blev etableret 1935 i USA og er i dag en central del af ITW-koncernen. Virksomheden har altid været på forkant med udviklingen og har opfundet mange af de teknologier, som i dag er standard i byggebranchen.

Paslode er først med det nye
I 1959 udviklede virksomhedens opfindsomme ingeniører og værktøjskonstruktører verdens første trykluftsværktøj – en klammepistol. Det blev startskuddet til en revolution, der lettede arbejdsbyrden og øgede produktiviteten markant for håndværkere over hele verden, og som har bredt sig til en lang række værktøjer.

Næste skridt var at gøre håndværkeren fri af ledninger. Verdens første slangefri sømpistol blev lanceret af Paslode i 1980’erne, og også dén teknologi har siden gjort en stor forskel for håndværkere i alle verdensdele. I dag er Paslode fortsat i førersædet med markedets eneste slange- og ledningsfri tromlesømpistoler, og det revolutionerende Ci system, der automatisk regulerer gasdoseringen i forhold til temperaturforholdene.

Et stort sortiment af produkter til fastgørelse i træ
Som nævnt er Paslode ejet af ITW, og derfor er det hos os, du finder de bedste, mest pålidelige og mest innovative løsninger til fastgørelse. Vi tilbyder gas- og trykluftdrevne værktøjer, dertilhørende forbrugsvarer og kompressorer, samt et af markedets største, mest komplette sortimenter af bygningsbeslag.

NKT Fasteners

– håndværkerens favorit gennem generationer

NKT Fasteners er det suverænt mest udbredte og anerkendte mærke i Danmark, når det drejer sig om produkter til fastgørelse.

Generationer af håndværkere og seriøse gør det selv-folk har sat deres lid til den høje kvalitet, der siden grundlæggelsen af Trådværket i Middelfart i 1899 har været kendetegnende for ethvert produkt i de kendte blå emballager fra NKT Fasteners.

Den afgørende detalje
Fastgørelse handler nemlig om tillid. Produkterne virker simple, men de er en så essentiel del af ethvert byggeri, at kvalitet og pålidelighed er helt afgørende for resultatet. Dét ved enhver dygtig håndværker, og derfor vælger han de produkter til fastgørelse, som har bevist deres værdi gennem årtier. Og NKT Fasteners er nok det mærke, der holder sammen på flest bygninger i Danmark.

Skruer og bolte til proffen
Til både den professionelle håndværker og industriel brug tilbyder vi et stort sortiment af skruer og bolte og utallige andre produkter til fastgørelse. Udvalget dækker langt de fleste behov, og kvaliteten er altid i top. Det er derfor, at så mange professionelle pr. automatik lægger vejen forbi de blå hylder, når kurven skal fyldes med fastgørelsesprodukter.

Men også til gør det selv-folket
Også private kender NKT Fasteners. I hvert fald dem, der ved, at man ligeså godt kan vælge kvalitet første gang i stedet for at skulle lave tingene om senere.

Her på siden kan du blive klogere på udvalgte NKT-produkter. Måske er der et produkt, der løser din opgave endnu bedre end det, du bruger nu?

Spit

– et stærkt program til stål, beton og gips

Spit er mærket til dig, der arbejder professionelt med byggeopgaver i stål, beton og gips. I vores sortiment finder du fastgørelsesværktøjer og -produkter af højeste kvalitet: Kemiske og mekaniske ankre til fastgørelse, gas- og krudtdrevet skudmontage, boring, mejsling og diamantteknik.

Verdensmestre i fastgørelse
Spit blev etableret af en opfindsom fransk ingeniør, der som den første så mulighederne i at anvende krudtdrevne værktøjer til stål og beton. Den første krudtdrevne sømpistol kom på markedet i 1951, og lige siden har Spit været førende på området. I dag vælger kvalitetsbevidste håndværkere over hele verden de kendte orange værktøjer, når kun det bedste er godt nok.

Spit er en del af ITW-koncernen, og derfor er det hos os, du finder de ypperste kvalitetsprodukter til fastgørelse i stål, beton og gips.

Effektivitet, sikkerhed, komfort
Ethvert værktøj fra Spit har tre formål. Det skal spare tid, forbedre sikkerheden og forøge komforten for dig som håndværker.

Der er altid mulighed for at blive en tand bedre, og derfor arbejder Spits udviklingsafdeling hele tiden på nye ideer til forbedringer. Det betyder, at programmet hvert år opdateres med nye, innovative produkter, der ikke bare kan spare dig tid og penge, men som også hjælper dig med at passe på dine arme, skuldre og ryg, mens du arbejder.