Om ITW

Om ITW

_

Illinois Tool Works

- en del af en global virksomheD

ITW er en forkortelse for Illinois Tool Works Inc., som i 1912 blev grundlagt af amerikaneren Byron L. Smith. ITW har haft vokseværk lige siden og er i dag en stor international virksomhed med hovedkvarter i Chicago.

Hvor end i verden der bygges til erhverv, private boliger eller renoveringsprojekter, er ITW med på job. Fra Paslode skudmontage til fastgørelse og forankring i beton og stål med SPIT er ITW Construction Products virksomheder med til at sikre innovative produkter, der sætter standarden på byggemarkedet i dag. Men vi gør det i meget mere end byggeri.

 

Den største virksomhed du aldrig har hørt om

ITWs produkter og løsninger er i brug verden over; på dybhavsboreplatforme, i luftfartsteknologien, på broer og vindturbiner, i sundhedssektoren, på steder hvor vi bor og lever, i bilerne vi kører i, og i de håndholdte enheder vi sætter vores lid til. Vi er aldrig, uanset om vi ved det eller ej, mere end et par skridt fra en innovativ ITW-løsning.

ITW koncernen har over 100 års erfaring som producent af avanceret industriteknologi til kunder verden over. Vi specialiserer os i udvikling og produktion af tusindvis af højteknologiske produkter og løsninger inden for fastgørelse, automobil-, fødevare- og svejse- og måleudstyr, emballering og meget, meget mere.

ITW ejer i dag over 600 virksomheder i 57 lande, og vi har omkring 50,000 ansatte globalt set. Vores produkter udvikles til og i direkte samarbejde med vores kunder. På denne måde er vi i stand til kompetent og effektivt at betjene en lang række forskellige markeder og kundesegmenter.

ITW-gruppen havde i 2016 en samlet indtjening på ca. $13.6 milliarder. Af dette udgør byggemarkedet med fokus på værktøj og forbrugsvarer til fastgørelse omkring $1.6 milliarder.

 

 

 

ITWs retningslinjer - Hvad gør ITW til noget helt særligt?

Decentralisering

ITW består af en lang række forretningsenheder og brands, der opererer på flere globale markeder. Vores selvstyrende driftsstrategi og fokus sikrer, at vores virksomheder er tæt på dem, der køber vores produkter. Denne nærhed og lokalkendskab betyder, at vi hurtigt kan identificere og imødekomme kundernes behov med de rette produkter og understøttende services.

Helt overordnet kommer vores succes fra det fælles resultat af aktiviteter på mange forskellige markeder, primært byggeri samt bil- og fødevareudstyr. Sammensætningen af disse indtægter skaber stabilitet under konjunktursvingninger og gør os modstandsdygtige overfor markedsafmatning. En stærk position på ét marked kompenserer for udsving på et andet.

Vores forretningsenheders selvstændighed sikrer, at de er tæt på dem, der køber deres produkter. Hermed kan de hurtigt reagere på kundernes behov og tilbyde originale, tilpassede produkter og services.

 

Innovation

Gennem de sidste hundrede år har ITW været innovationens spydspids. Mange af vores produktsucceser starter hos kunderne i situationer, hvor deres behov og ønsker er drivkraften bag løsningerne. Takket være den kompetence som ITWs ledelse og salgsfolk har - mange af dem uddannede ingeniører - er vi godt rustet til hurtigt at tilbyde brugbare og effektive løsninger i selv de mest komplekse situationer.

Vi er stolte af vores omfattende portefølje, der pt. omfatter mere end 19.000 globale patenter og patentansøgninger.

 

80/20

En stor del af vores succes skyldes vores 82/20 forretningsmodel – en praksis, der sikrer, at vi altid holder fokus på vores kerneprodukter og nøglekunder. Det underlæggende 80/20-koncept er simpelt: 80% af en virksomheds salg kommer fra 20% af produktsalget til nøglekunder.

80/20-konceptet udstikker retningslinjer for vores forretningsprocesser og hjælper os med både at finde nye måder at opnå større kundetilfredshed samtidig med, at vi øger vores margen og indtjening. Denne proces omfatter blandt andet: produktlinjesimplificering, segmentering, in-line produktion, outsourcing, så vel som produktion tilpasset til markedets efterspørgsel. 

 

Få mere at vide om ITW Inc. på www.itw.com