Om ITW BYG

Om ITW BYG

_

 

ITW BYG er en af Danmarks førende leverandører af fastgørelsesløsninger til byggebranchen. Hver dag arbejder vi målrettet på at udvikle nye, mere intelligente produkter og servicekoncepter, som kan lette fastgørelsesopgaver for tømrere, entreprenører og rådgivende ingeniører under alle byggeriets faser.

Vores sortiment dækker alle typer fastgørelsesopgaver i træ, beton, stål og gips – og det er markedets bredeste. Vores portefølje omfatter pt. mere end 19.000 globale patenter og patentansøgninger, og vi opdaterer hvert år programmet med nye spændende produkter og mere intelligente løsninger, der sparer tid, forbedrer kvaliteten og øger komforten for de udførende på byggepladsen. Med andre ord er vores produkter skabt til sikre effektiv fastgørelse i alle byggeriets faser.

Sortimentet er primært bygget op omkring:

  • Paslode
  • SPIT
  • NKT Fasteners
  • Adjufix

 

Med disse fire anerkendte produktmærker i ryggen står vi stærkt i konkurrencen om leverancer til både det danske og det europæiske marked.

Vores produkter udvikles og produceres på ITWs egne fabrikker, blandt andet i Aulum her i Danmark, og sælges gennem den eksisterende detailhandel. Sortimenter inkluderer, udover skudværktøj i høj kvalitet, også forbrugsvarer som søm, skruer, bygningsbeslag, bolte, dybler og ankre, kemisk forankring, Gør-Det-Selv-produkter, kæder, kædetilbehør, andet værktøj mv.

Vores nordiske hovedsæde i Middelfart på Fyn beskæftiger ca. 250 ansatte med blandt andet produktion på en af verdens mest avancerede skruefabrikker, logistik i hele Norden og vores europæiske fabrikker, produktudvikling, værktøjsservicering, administration og marketing.

Vores decentrale forretningstilgang skaber optimale forudsætninger for lokal forankring. Vi lægger vægt på kvalitet, samarbejde, ansvarlighed, gode relationer internt og eksternt, samt åben kommunikation. På denne måde sikrer vi, at vi altid leverer den bedste oplevelse for vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.